SOLICITĂ INFORMAȚII »

Agent Nou pentru Polonia Italtec Sp. z o.o.
44-300 Wodzisław Śląski
ul. Św. Jana 16
biuro@italtec.pl

Contacts:
Adam Kucharczyk
+48 733033997
e-mail: adam@italtec.pl

Dariusz Molenda
+48 888090110
e-mail: darek@italtec.pl

SOLICITĂ INFORMAȚII »


Production of Tube Mașină de indoits
ASISTENȚĂ » EXPEDIERI » DEPOZIT »

Macri Italia: excelența în producția de mașini de îndoit țevi

Macri Italia a luat naștere acum 15 ani dintr-o îndelungată experiență în producerea de mașini electrice de îndoit țevi. Grație tehnologiei avansate și înaltei specializări, Macri Italia operează astăzi în întreaga lume și exportă aproape 70% din producția proprie realizată în întregime în Italia.

O excelență la scară redusă în domeniul mașinilor de îndoit țevi, care a ales să se concentreze pe acest segment al pieții și să lucreze predominant pe bază de comenzi, astfel încât să ssatisfacă exigențele productive ale fiecărui client.

Particularitatea mașinilor de îndoit țevi ale Macri Italia este tehnologia, cuprinsă într-un software exclusiv care permite acționarea și gestionarea mașinii printr-o inovatoare interfață user-friendly.

Dintotdeauna aatentă la impactul propriei activități asupra mediului, Macri Italia a brevetat un sistem sofisticat de economisire a energiei care permite optimizarea consumurilor și recuperarea energiei produse de mașina de îndoit țevi.

Personalul Tehnic
Tube Benders Producer

Pentru a oferi propriilor clienți soluții personalizate, Macri Italia a dezvoltat în cadrul intern know-how-ul pentru proiectarea de mașini de îndoit țevi.

Un serviciu extrem de util pentru producător, care poate astfel să conteze pe o mașină de îndoit țevi avansată din punct de vedere tehnologic și aliniată la exigențele specifiche ale activității sale.

Iată de ce faza de proiectare are loc în deplină sinergie cu personalul tehnic al clientului, astfel încât competențele specifice ale fiecărui producător să se contopească cu experiența decenală a proiectanților soc. Macri Italia.