SOLICITĂ INFORMAȚII »

Agent Nou pentru Polonia Italtec Sp. z o.o.
44-300 Wodzisław Śląski
ul. Św. Jana 16
biuro@italtec.pl

Contacts:
Adam Kucharczyk
+48 733033997
e-mail: adam@italtec.pl

Dariusz Molenda
+48 888090110
e-mail: darek@italtec.pl

SOLICITĂ INFORMAȚII »


Mașini de îndoit țevi

Mașini de îndoit tuburi electrice de la 1 la 12 axe

Produsele Macri Italia includ 4 serii de mașini de îndoit țevi, care corespund diferitelor dimensiuni ale țevilor și, deci, unor diferite capacități de îndoire.

Una dintre variabilele cele mai importante în alegerea unei mașini este diametrul țevii de îndoit care – conform sistemului de clasificare al Macri Italia – poate fi:
- până la 90 mm » Seria 90
- până la 65 mm » Seria 65
- până la 45 mm » Seria 45
- până la 35 mm » Seria 35

Pentru fiecare serie, Macri Italia poate realiza mașini electrice de îndoit țevi cu 1 până la 12 axe în funcție de nivelul automatizării și de produsul care se dorește a fi obținut. Cele mai răspândite sunt mașinie de îndoit țevi EURO (1 axă), PROFAST (3 axe), PROVAR 5 (5 axe) și PROVAR 6 (6 axe).

Mulțumită îndelungatei experiențe a tehnicienilor proprii, Macri Italia realizează și mașini speciale de îndoit țevi, special modificate pentru a corespunde exigențelor productive ale comitentului.

Mașină de indoit Seria 90

Mașini de îndoit țevi SERIA 90

Seria 90 este gama de mașini de îndoit țevi care permite prelucrarea țevilor de mari dimensiuni (diametru până la 90 mm, grosime până la 7 mm), de obicei întâlnite în sectorul confecțiilor metalice grele.

Mașină de indoit Seria 65

Mașini de îndoit țevi SERIA 65

Seria 65 cuprinde mașinile de îndoit țevi cu 1 până la 6 axe care pot îndoi țevi cu diametrul de până la 65 mm: o dimensiune importantă care totuși nu împiedică proiectarea unei mașini de îndoit țevi extrem de versatilă.

Mașină de indoit Seria 45

Mașini de îndoit țevi SERIA 45

Seria 45 cuprinde mașinile de îndoit țevi cu 1 până la 6 axe care pot îndoi țevi cu diametrul de până la 45 mm.
Este vorba despre mașini fabricate în întregime din oțel și proiectate prin tehnici noi de inginerie care permit realizarea de forme compuse și forme libere.
Mașină de indoit Seria 35

Mașini de îndoit țevi SERIE 35

Seria 35 cuprinde mașinile de îndoit țevi având de la 1 la 6 axe care pot îndoi țevi cu diametrul de până la 35 mm.
Sunt mașini deosebit de agile și rapide, grație motoarelor brushless și acționărilor cu fiabilitate ridicată, capabile să realizeze figuri compuse și deci sunt foarte răspândite în sectorul hidraulic.Special Tube Mașină de indoits

Mașini SPECIALE de îndoit țevi

Pentru fiecare serie, Macri Italia poate proiecta și realiza și mașini speciale de îndoit țevi, modificând structura în funcție de exigențele productive specifice ale comitentului.Control Cabinet of tube benders
Dulap de control

Tpate mașinile de îndoit țevi ale Macri Italia sunt acționate de un sistem informatic și electric care poate fi gestionat printr un dulap de comandă amplasat lângă fiecare mașină.


Tube benders' software
Software

Particularitatea ofertei Macri Italia este un software exclusiv care permite gestionarea mașinii de îndoit țevi într-un mod extrem de ușor și intuitiv.Download

Descarcă fișierele PDF ale fișelor tehnice dedicate ale mașinilor de îndoit țevi Macri Italia care te interesează cel mai mult.


tube Mașină de indoits' tooling set

Mașinile de îndoit țevi pot fi dotate cu diferite seturi de accesorii, în funcție de exigențele specifice ale clientului.